20150618_163538

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΜΙΔΗ

Με τιμή και υπερηφάνεια το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ χαιρετίζει την ανάληψη της Προεδρίας στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ από τον Γεώργιο Αδαμίδη που διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ από το 2007 ως τον Μάρτιο του 2015.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον νέο Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, εμπιστοσύνη που πηγάζει από τις ¨περγαμηνές¨ που δημιούργησε κατά την διάρκεια της συνδικαλιστικής του πορείας, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκτιμά ότι τα ζητήματα των εργαζόμενων, της επιχείρησης, της ενέργειας και κάθε τι άλλου που σχετίζεται με το τρίπτυχο αυτό, μπαίνουν σε νέα διάσταση και θα αντιμετωπιστούν με τον δέοντα τρόπο από την ΓΕΝΟΠ.

Το Συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει τον νέο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, φίλο Γιώργο Αδαμίδη, εύχεται συνετό και εποικοδομητικό έργο για το καλό των εργαζόμενων και της επιχείρησης.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δηλώνει ότι όπως υπήρξε έτσι και θα εξακολουθεί να είναι πάντα παρών και συμπαραστάτης σε κάθε μία δράση που θα αναλαμβάνει η Ομοσπονδία με στόχο την διαφύλαξη των εργαζόμενων, των εργασιακών κεκτημένων αλλά και σε ότι θα αφορά στην διαφύλαξη της ίδιας της επιχείρησης.

Περαιτέρω, το Σωματείο συγχαίρει τον νέο Ταμία της ΓΕΝΟΠ Σταμάτη Ρέλια και του εύχεται χρηστή και συνετή διαχείριση.

                                                                                                                                                                                                  Γραφείο Τύπου

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This