SINANTISI ME PLAKENTA 15_5_2015ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά συναντήθηκε το Προεδρείο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στο πλαίσιο πάντα των επαφών που έχει ξεκινήσει με θεσμικούς φορείς και παράγοντες, σε μια προσπάθεια να υπάρξει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων και θέσεων επί των ενεργειακών θεμάτων γενικά και ειδικά επί αυτών που σχετίζονται με το Ενεργειακό Λεκανοπέδιο.
Στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν και συζητήθηκαν κυρίως τα θέματα που το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονται στην επικαιρότητα, ήτοι Πτολεμαΐδα V, 3η Μονάδα του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, λιγνίτες, προσλήψεις.
Εκφράστηκε εκατέρωθεν, όχι απλά η πρόθεση, αλλά η αναγκαιότητα να υπάρχει συνεχής συνεργασία και ενημέρωση, καθώς υπάρχουν θέματα που «τρέχουν» σε καθημερινή βάση και που οι εξελίξεις τους καθίστανται καθοριστικές για την περιοχή.
Οι μέχρι στιγμής επαφές του Προεδρείου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ δημιουργούν θετικό πρόσημο στα όσα το Σωματείο αυτή την περίοδο επιδιώκει, καθώς η προσπάθειά του συναντά την συνεργασία και την θετική αντιμετώπιση των συνομιλητών.

Γραφείο Τύπου

Pin It on Pinterest

Share This