ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ επισκέφτηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της

Ν. Δημοκρατίας Κ. Δέρβος

Ο αγώνας του Σωματείου θα συνεχίζεται τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο

Τον τρόπο με τον οποίο ένας άνθρωπος, μέσα από τη δράση του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μπορεί να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις ώστε να επιτευχθούν στόχοι που βάζει, (ανάλογα με τις ανάγκες) το συνδικαλιστικό κίνημα στη χώρα μας, συζήτησε με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Δέρβο το Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και συνάδελφος από τον ΔΕΔΔΗΕ ο κ. Κώστας Δέρβος, με μεγάλο ενδιαφέρον για τα ενεργειακά και γνώστης αυτών ένεκα επαγγελματικής ιδιότητας, συντάσσεται με την προσπάθεια και τις πάγιες θέσεις του συνδικάτου τόσο για την διατήρηση του λιγνίτη ως καυσίμου βάσης όσο και με την ανάγκη «διάσωσης» της ΔΕΗ και επαναφοράς της στον πρωταγωνιστικό ρόλο που επί 60 και πλέον χρόνια κατάφερε να διαδραματίσει.

Στον απόηχο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της ΔΕΗ και στα όσα βρίσκονται σε εξέλιξη και πρόκειται να οριστικοποιηθούν (με βάση τα χρονοδιαγράμματα και τον προγραμματισμό σε ότι έχει να κάνει με το ξεπούλημα μονάδων της ΔΕΗ) τόσο ο κ. Δέρβος όσο και το συνδικάτο συμφώνησαν ότι κανενός η θετική πρόθεση και προσπάθεια δεν περισσεύουν στον αγώνα αυτό.

Με παρακαταθήκη τα όσα σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει καταφέρει το συνδικάτο να κερδίσει, σε ότι αφορά την παράταση των ωρών λειτουργίας των ΑΗΣ, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να σταματήσει καμία προσπάθεια ούτε σε Εθνικό ούτε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Γραφείο Τύπου

Pin It on Pinterest

Share This