ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εδώ Πολυτεχνείο !

Εδώ ΔΕΗ !

Εδώ ΔΕΗ !

Νοέμβρης 1973: «Εδώ Πολυτεχνείο! Λαέ της Ελλάδας το Πολυτεχνείο είναι σημαιοφόρος του αγώνα μας, του αγώνα σας, του ΚΟΙΝΟΥ αγώνα μας ενάντια στη δικτατορία και για την Δημοκρατία».

Νοέμβρης 2017: «Εδώ ΔΕΗ! Λαέ της Ελλάδας, οι εργαζόμενοι βρίσκονται και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα –του ΚΟΙΝΟΥ αγώνα μας– ενάντια σε κάθε μορφή «δικτατορίας» που μέλλει να επιβάλλει καθεστώτα που θα διαμελίσουν την μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας και θα την χαρίσουν στα γνωστά «συμφέροντα».

Η εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποτελεί κορυφαίο γεγονός αντιδικτατορικής πάλης και διαχρονικό σύμβολο στον αγώνα για τη Δημοκρατία.

Σήμερα, ο αγώνας εκείνος, γίνεται λάβαρο για τον νέο μας αγώνα.

Για τον αγώνα που συνεχίζουμε εδώ και χρόνια (και που παίρνει τα χαρκτηριστικά της κάθε φορά, ανάλογα με τις εξελίξεις) σε μία προσπάθεια να «περιφρουρήσουμε» την επιχείρηση του Ελληνικού λαού που θέλουν να την δωρίσουν στα συμφέροντα. Στα συμφέροντα που εμείς πολεμούμε και που άλλοι τα ¨φιλεύουν φιλέτα¨.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ -αμιγές σύμβολο εξέγερσης και επανάστασης- και όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ τιμούν την επέτειο του Πολυτεχνείου και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις εορτασμού της ηρωικής-παραδειγματικής-λαμπρής εξέγερσης

«Εμείς οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ ορκιζόμαστε -στο όνομα της κάθε είδους και μορφής ελευθερίας, στο όνομα του κάθε δικαιώματος και κάθε κεκτημένου, να αγωνισθούμε μέχρι τέλους για την κατοχύρωση της ανακλήσεως όλων «των καταπιεστικών νόμων και διαταγμάτων»».

                                                                                                                                                          Γραφείο Τύπου

Pin It on Pinterest

Share This