Προς: παράταξη ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
 
Δήλωση Αδάμ Ελευθέριου
 

Όλα τα μέλη της παράταξης, θεωρούμε τον εαυτό μας αναπόσπαστο και αδιαίρετο μέλος της ΔΑΚΕ. Ουδέποτε σκεφθήκαμε να διασπάσουμε την παράταξη σε διαχρονική βάση κάτι που θα το επέβαλαν διαφορετικά χαρακτηριστικά που όμως δεν ορίζουν και δε διέπουν τις  ιδέες, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας παράταξης.

Τα μεμονωμένα χρονικά χαρακτηριστικά του 33ου Εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου, δε θα μας ακολουθήσουν στην περαιτέρω λειτουργία μας.

Η παράταξη της ΔΑΚΕ,  μέσα σε αυτή τη δύσκολη συνδικαλιστική – ασφαλιστική συγκυρία, απαιτεί την στήριξη όλων των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών παρατάξεων και ιδιαίτερα αυτών που κυριαρχούν και έχουν τον  πρώτο ρόλο στις δυναμικές κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας μας όπου ο μοχλός πίεσης και αντίδρασης διαδραματίζεται στα Ενεργειακά Κέντρα.

Ως ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ως εκλεγμένος εκπρόσωπος αυτής, ενώνω τις δυνάμεις μου με την παράταξη σε μία δράση ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη μακριά από σκοπιμότητες, προς όφελος και μόνο των εργαζόμενων και τις διατήρησης της εγκατεστημένης ενεργειακής δυναμικής στα Ενεργειακά Κέντρα της χώρας και γενικότερα για τα προβλήματα της επιχείρησης, των εργαζόμενων και της τοπικής κοινωνίας.

                                                                  

                                                     Αδάμ Ελευθέριος

                                                   Μέλος Δ.Σ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
                                                       Εκλεγμένος της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Pin It on Pinterest

Share This