ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 

Σε ολομέλεια της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/2/2010 και με αφορμή την συνταξιοδότηση του νυν Γραμματέα Συντονιστικού της ΔΑΚΕ και Γενικού Γραμματέα του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Δίκα Ιωάννη τέθηκαν τα εξής  θέματα: α) ανασυγκρότηση της Γραμματείας Συντονιστικού ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και β) ανασύνθεση της εκτελεστικής του Δ.Σ στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ.

Παρόντα ήταν τα 15 από τα 18 μέλη και σύσσωμα τα μέλη όλων των ΔΑΚΕ Σω.Π (Σωματειακών Παραρτημάτων του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ). Αφού τηρήθηκε το άρθρο 13 του κανονισμού λειτουργίας της ΔΑΚΕ, εκλέχθηκε παμψηφεί ο νέος Γραμματέας Συντονιστικού  Βασιλειάδης Κωνσταντίνος ο οποίος και εντέλλεται από το σώμα να προχωρήσει πλέον και  στην ανασυγκρότηση της Γραμματείας Συντονιστικού της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καθώς και στην ανασύνθεση (από πλευράς ΔΑΚΕ) της Εκτελεστικής, κατά την διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου. 

Λειτουργώντας πάντα καταστατικά, δεοντολογικά και αποτελεσματικά όλα τα μέλη της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνεχίζουμε ενωμένα – κάτω από την ομπρέλα της παράταξης- την κοινή λειτουργία και δράση μας με μοναδικό στόχο, στις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε, να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να βάλλουμε σε ακόμα περισσότερο αγωνιστική βάση όλα όσα θα χρειαστεί να διεκδικήσουμε.

Στον επί σειρά ετών συνάδελφό και φίλο μας Γιάννη Δίκα ευχόμαστε καλή συνταξιοδότηση και καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει να κάνει εφεξής.

 Τον ευχαριστούμε για το ήθος που επέδειξε σε κάθε λειτουργία του αλλά και για την σημαντικότατη και καθοριστική του συμβολή στην διατήρηση της ενότητας της παράταξης αλλά και για την θετική έκβαση που είχαν πολλά και ζωτικά ζητήματα εξαιτίας της παρέμβασής του.  

 

Για τη ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 
 
Ο Γραμματέας Συντονιστικού                                            Ο Αν. Γραμματέας
 

Βασιλειάδης Κωνσταντίνος                                                  Ελευθέριος Αδάμ

 

Pin It on Pinterest

Share This